Logo mooilaarbeek.nl
Sport

Claire Vermaes en Matcho Laarbeek Indoor Kampioen Pony's

  Sportnieuws
Peter v.d. Sande en Claire Vermaes  | Fotonummer: ddffb1
Peter v.d. Sande en Claire Vermaes (Foto: Col Warnaar)

Lieshout - De ontknoping voor het Laarbeek Indoor Kampioenschap van de ponyruiters vond vrijdagavond 15 maart plaats. Tijdens deze laatste indoorwedstrijd in Manege D'n Perdenbak was er een gezellige drukte en ontspannen sfeer.

Claire Vermaes en haar pony Macho 'D' van Prinsenhof's hebben dit winterseizoen hele mooie proeven gereden en kregen aan het eind van de avond van voorzitter Peter v.d. Sande een medaille en mooie blijvende herinnering aan dit kampioenschap. De ruitervereniging bedankt hun vrijwilligers en Joyce KledingEnZo voor de extra prijzen.

Laarbeekse ruiters
In de categorie AB, klasse B startte Saar Hellings en Alex en zij werden 2x 1ste met 178 en 171,5 punt.

In de categorie DE, klasse B startte Anouk vd Oever en Amigo en zij reden 2 hele nette proeven en werden daarmee 2x 1ste met 201,5 en 199,5 punt, Sabine Witlox en Jessie werden 2x 2de met 198,5 en 192 punten, Juul Hellings en Jelly Bean werden 5de met 181 punten en 2de met 192 punten, Pleun van Schijndel en Joly's Carrismo werden 6de met 180 punten.

In de categorie CDE, klasse L1 en L2 reden Claire Vermaes en Matcho 'D' van Prinsenhof's 2 hele mooi proeven en werden 2x 1ste met 214,5 en 206 punten, Suze vd Hurk en Hattrick Primmadonna werden 4demet 180,5 en 182 punten, Pleun van Schijndel startte ook in deze klasse met Joly's Carrismo en werden hier 5de met 180,5 punt.

De rijvereniging feliciteert iedereen met hun behaalde resultaat en sluiten hiermee hun winterseizoen af. Zij gaan zich richten op het outdoor seizoen welke start op vrijdagavond 12 april met een paardenwedstrijd. Dit betekent dat er in september outdoor kampioenen bekend gemaakt gaan worden, als je 3 van de 4 wedstrijden gereden hebt. Hiervoor kun je al inschrijven via mijnknhs.nl. De volledige uitslag en zomerwedstrijden staan op www.stichtingderaam.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>