Bedo Heren 3 kampioen

Beek en Donk - HV Bedo Heren 3 is zondagmiddag overtuigend kampioen geworden. Officieus waren ze al kampioen omdat het doelsaldo vele malen beter was als dat van de nummer twee. Maar bij winst was het officieel.

Zondag stond een wedstrijd tegen PSV op het programma. PSV stond 4e staan en is een geduchte tegenstander. Met een volle tribune supporters, uitgerust met toeters, en de aanwezigheid van een aantal leden van de biks band met grote trommels begon Bedo aan de wedstrijd. Ze kwamen niet goed uit de startblokken. Bedo maakte wel doelpunten maar mistte ook veel kansen. Verdedigend stond Bedo ook niet sterk en daardoor kregen ze ook veel goals tegen. Misschien toch een beetje spanning? Zo gingen de eerste 20 minuten gelijk op. Daarna begon Bedo beter in het eigen spel te komen en met een aantal mooi uitgespeelde kansen en 1ste en 2e fases liepen Bedo voor rust wat uit. Ruststand 17-13.

Na de rust ging het stukken beter. Bedo was feller, de kansen die ze creëerden gingen er allemaal in en verdedigend stonden het ook beter. Door goed samenspel en een aantal geweldige individuele acties liepen Bedo nog iets verder uit. Eindstand 24-31!

De champagne kon ontkurkt worden en het feest kon beginnen. Na een klein feestje in de zaal en het kleedlokaal is de party voorgezet bij Café Thuis. Het was een mooi seizoen met als beloning het dik verdiende kampioenschap! Hopelijk volgend jaar weer.