Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: d837bf
Foto:
Sport

Budoclub Beek en Donk op bezoek in Gemert

  Sportnieuws

Beek en Donk - Budoclub Beek en Donk was zondag 24 maart te gast op het lage banden toernooi van Judo en Jiu-Jitsu Club Gemert. Aan het toernooi namen 8 leden van Budoclub Beek en Donk deel. Hieronder volgt een kort verslag van de prestaties.

Tom van de Bogaart was goed in vorm. Enthousiast wist hij al zijn wedstrijden te winnen en werd hiermee eerste. Zijn broer Daan van de Bogaart werd ook eerste in zijn poule door het winnen van 2 wedstrijden met ippon. Bram Vogels won 2 wedstrijden in zijn poule en behaalde een 2e plaats. Siem Rooijakkers wist met een wazari en ippon van 2 tegenstanders te winnen en behaalde een 2e plaats. Jorn Claassen won 2 keer overtuigend met ippon en 1 keer op scheidsrechters beslissing en werd hiermee eerste.

Vigo van Leuken had een pittige poule. Hij weerde zich kranig, dat leidde tot een vierde plaats. Jimmy Scharloo nam voor de eerste keer deel aan een lage banden toernooi. Het was erg spannend maar hij heeft goed laten zien wat hij kon. Hij behaalde een 4e plaats. Karel Jeurgens tot slot heeft net als de andere judoka's flink moeten strijden, dat leidde tot een 4e plaats. Gefeliciteerd judoka's, goed gewerkt!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>