Logo mooilaarbeek.nl
Winnaars groep 3/4   | Fotonummer: 21cb98
Winnaars groep 3/4 (Foto: )
Sport

Laarbeeks Basisschool Basketball Toernooi 2019

  Sportnieuws

Laarbeek - De 16e editie van het Laarbeeks Basisschool Basketball Toernooi vond zondag 24 maart plaats. Het toernooi was weer een groot succes! Dit jaar waren er 70 vrijwilligers aanwezig om te helpen deze dag goed te laten verlopen.

Met 10 teams uit de groepen 3/4 was er in de ochtend een opkomst van ruim 60 kinderen. De winnaars van dit blok waren 'De Knallers' uit groep 4 van basisschool De Sprankel. Bij de groepen 5/6 waren er dit jaar 14 teams die streden voor de 1e plek. De titel ging dit jaar naar 'Six Power' uit groep 6 van basisschool Bernadette. Tijdens het laatste blok gingen maar liefst 16 teams uit de groepen 7/8 de strijd met elkaar aan. De winnaar van dit was het team uit groep 7/8 van basisschool Het Klokhuis, 'Donald Dunkers'.

Nieuw dit jaar waren de sportiviteitsprijs en de prijs voor 'Meest waardevolle speler' (MVP). Bij de groepen 3/4 ging de sportiviteitsprijs naar 'De Oliebolletjes' van De Raagten groep 4, bij groepen 5/6 naar 'De Toppertjes' van De Sprankel groep 6 en bij groepen 7/8 naar 'Fast Runners' van Bernadette groep 7. De MVP's bij de jongens waren Hugo Kersten uit groep 3 van De Sprankel, Nick Manders uit groep 5 van De Raagten en Daan Kuijn uit groep 8 van De Sprankel. De MVP's bij de meisjes waren Noa Donkers uit groep 4 van De Sprankel, Hailey Verbrugge uit groep 6 van De Raagten en Suze Raaijmakers uit groep 8 van De Raagten. De prijzen voor de vrije worp wedstrijden gingen naar Emy Sibon uit groep 3 van De Heindert, Nick Manders uit groep 5 van De Raagten en Marijn Sanders uit groep 7/8 van Het Klokhuis.

Al met al was het een zeer geslaagde dag, 300 kinderen hebben heerlijk kunnen basketballen. De organisatie kijkt alweer uit naar volgend jaar!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>