Logo mooilaarbeek.nl
Flamingo's l Asp. B1   | Fotonummer: b4242a
Flamingo's l Asp. B1 (Foto: )
FOTO'S Sport

Feest bij Flamingo's; liefst vijf kampioenen

  Sportnieuws

Mariahout - Korfbalvereniging Flamingo's heeft 9 jeugdteams, variërend in leeftijd van 6 t/m 17 jaar. Zaterdag 30 maart was de laatste competitiewedstrijd van het zaalseizoen en zou het duidelijk worden hoeveel van deze teams zich tot kampioen mochten bekronen. Het werd een prachtig resultaat, maar liefst vijf teams werden kampioen.

Het welpenteam, gesponsord door Jumbo v.d. Bogaard Laarbeek werd afgelopen week al verrassend kampioen doordat de directe concurrent punten verspeelde. Zaterdag volgden nog vier kampioenschappen. 's Ochtends in sporthal de Klumper bevestigde de Aspiranten B1, gesponsord door Grassfix J. van Lierop hun kampioenstitel door een mooie 10-1 overwinning. De Aspiranten C1, gesponsord door Glenn Robbescheuten tegelwerken deden dit kunstje na door in Schijndel met 4-1 te winnen. Beide teams hadden in de weken daarvoor al zoveel punten binnen gehaald dat de koppositie niet meer in gevaar kon komen. Anders was dat voor de Junioren A3 en Aspiranten C2 die beiden tegen de nummer twee een direct duel om het kampioenschap moesten spelen. En met succes. In de Klumper slaagde Junioren A3, gesponsord door Harold Vereijken gereedschappen en verhuur, erin om de wedstrijd naar zich toe te trekken en met een 6-3 eindstand kon het feest ook hier gevierd worden.

Als laatste in de kampioensrij moesten de Aspiranten C2, gesponsord door Mighels stucwerken, in Son hun kunsten vertonen. Een 9-4 overwinning zorgde ook daar voor de kampioenstitel. De vijfde kampioen voor KV Flamingo's! Wat een topprestatie!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>