Tim van Dalen van team 6 won al zijn wedstrijden.
Tim van Dalen van team 6 won al zijn wedstrijden.

Winst voor TTV Een en Twintig team 1

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Het was donderdag weer een bruisende avond in de tafeltennishal aan de Otterweg in Beek en Donk. Met 3 thuisspelende competitieteams en een ruim aantal fanatiekelingen die recreatief aan het spelen waren in de zaal, was het een gezellige bedoeling bij de tafeltennisvereniging.

Team 1 speelde ook deze week weer hun wedstrijden met de vaste opstelling Stefan Hamelijnck, Peter van de Eijnde en Jordi Kivits. Deze keer was het tegenstander Return Oss waar team 1 het tegen op mocht gaan nemen. Peter en Jordi hadden allebei duidelijk een goede avond en wonnen al hun wedstrijden. Ook de dubbel werd door hen samen gewonnen. Stefan had meer moeite en wist helaas geen wedstrijd met winst te eindigen. Met als resultaat 7-3 winst en een aantal zeer spannende en mooie wedstrijden, was het een vermakelijke avond voor zowel de spelers als de toeschouwers van team 1.

Ook team 6 mocht in hun vertrouwde tafeltennishal aantreden donderdagavond. Zij speelden dit keer tegen ATTV '71 uit Asten. Chris Klingsporn, Christi Klingsporn-Eekels en Tim van Dalen mochten samen laten zien wat hun tafeltennis kwaliteiten zijn. Opvallend genoeg waren er bijna geen wedstrijden bij waar het nek-aan-nek ging, maar was het over het algemeen veelal een uitgemaakte zaak. Tim wist alledrie zijn wedstrijden te winnen. Chris en Christi waren eensgezind en wonnen allebei 2 wedstrijden. Eindstand 7-3.

Jos de Gruyter, Anne de Wit en Helmi Kivits-Eekels speelden namens team 7 hun thuiswedstrijden tegen Kruiskamp uit 's-Hertogenbosch. Team 7 had beduidend meer moeite om de punten binnen te halen deze keer. Na een wat moeizame start werd het eerste punt met de dubbel pas binnen gehaald. Daarna raakte Helmi goed op stoom door 2 van haar wedstrijden te winnen. Ook Jos wist nog een punt te bemachtigen tijdens één van zijn wedstrijden. Anne lukte het helaas niet om de winst binnen te halen. Eindstand 4-6.

De overige teams speelden afgelopen week een uitwedstrijd.

Ben je nieuwsgierig geworden naar één van de leukste en snelste balsporten? Kom dan eens een keer een kijkje nemen bij de vereniging. Kijk voor de openingstijden en andere andere info, zoals de overige uitslagen op www.ttveenentwintig.nl en hou de socials in de gaten!