Logo mooilaarbeek.nl
Albert Scheepers (l) en Henk van der Bruggen   | Fotonummer: bd7711
Albert Scheepers (l) en Henk van der Bruggen (Foto: )
Sport

Nipte nederlaag ATTC'77-7 in derby

  Sportnieuws

Aarle-Rixtel - Team 7 van ATTC'77 speelde in de zesde klasse K thuis tegen Een en Twintig 5 uit Beek en Donk. Gerdi van den Boomen begon. Ze had geen moeite met Rolf Hendricksen en bracht de thuisclub op voorsprong.

Dit was echter van korte duur want door twee verliespartijen van Ruud van Turnhout, één van zowel Dennis Verbruggen als Gerdi alsmede verlies van de mannen in de dubbel liep Een en Twintig uit naar een 1-5 voorsprong. Gelukkig wisten de spelers van ATTC nog ieder een wedstrijd te winnen zodat de schade beperkt bleef tot een nipte 4-6 nederlaag. ATTC staat nu tweede met 44 punten op twee punten achterstand van Valkenswaard 5, op de voet gevolgd door Een en Twintig en Unicum 10. Het is bovenin dus erg spannend.

Het vaandelteam van ATTC'77 uit Aarle-Rixtel probeert het hoofd boven water te houden in de eerste klasse E. In zes wedstrijden hebben William Vlamings, Bart Boetzkes en Jean Paul Kanters eenmaal gelijk gespeeld en vijf keer verloren. Om uit de gevarenzone te komen, zal er, liefst met ruime cijfers, gewonnen moeten worden. Geen gemakkelijke opgave voor de thuiswedstrijd tegen Flash 1 uit Eindhoven van wie ze in Eindhoven nog met 7-3 verloren hadden. In de gymzaal aan de Jan van Rixtelstraat ging het gelijk op en veel games werden met minimaal puntenverschil beslist. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een gelijkspel. Bart en Jean Paul waren ieder goed voor twee overwinningen en William scoorde eenmaal.

Het derde team begon de competitie in de derde klasse goed maar Henk van der Bruggen, Albert Scheepers en Karel van der Putten lijken in een vrije val terechtgekomen te zijn. Ze staan inmiddels op de voorlaatste plek. Op 30 maart speelden ze uit tegen Stiphout 5. Het begin was voor Stiphout. Zelfs het ervaren dubbel van Henk en Albert was niet opgewassen tegen vader en zoon Nab. Na de dubbel won Albert overtuigend van Ario Nab en Karel vocht zich tegen Bastiaan Nab terug uit een uitzichtloze positie en won. Karel was nu op dreef en versloeg in de achtste wedstrijd ook Ario Nab. Helaas bleef de teller steken op drie punten, waarmee ze voorlopig nog vijfde staan.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>