Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 1a4381
Foto:
Sport

Gratis jeugdviscursus voor jeugd uit Lieshout en Mariahout

  Sportnieuws

Lieshout - Ook dit jaar organiseert HSV 't Sluisje in Lieshout weer een gratis jeugdviscursus voor alle jeugd uit Lieshout en Mariahout tot en met 13 jaar. Deze worden gehouden op de donderdagen 25 april, 9 mei en 16 mei.

De eerste avond, donderdag 25 april van 18.30 uur tot 20.30 uur, wordt de cursus gegeven op de mooie visvijver 't Luytelaar in Lieshout (achter de tennisbanen). Op de donderdagen 9 en 16 mei, ook van 18.30 uur tot 20.30 uur, wordt de cursus gehouden voor de rotonde bij Bavaria (komende vanuit de richting Lieshout) aan de overkant van de Provinciale weg. Donderdag 16 mei is de praktijkdag en tevens is dan het jeugdkampioenschap van de visclub.

Aangezien het de afgelopen jaren druk was met deelnemers heeft het bestuur een maximumaantal deelnemers vastgesteld. De eerste 16 kinderen die zich opgeven voor deze cursus mogen meedoen. Tijdens deze cursus worden verschillende zaken behandeld en uitgelegd, o.a. hoe vislijnen worden gemaakt, kinderen leren hoe een visser zich gedraagt aan de waterkant en natuurlijk wordt er ook gevist. Deze cursus wordt gegeven en begeleid door onze eigen ervaren vissers en elke deelnemer ontvangt een diploma. Deze diploma wordt uitgereikt tijdens Nationale Hengeldag op 25 mei, na afloop van de jeugdwedstrijd om 11.30 uur.

Opgeven voor de jeugdviscursus kan door je gegevens door te geven via hsvtsluisjeleden@gmail.com of door je gegevens op een briefje te schrijven en af te geven bij Frans Verkuijlen, Dorpsstraat 3 in Lieshout. Graag in de email of op het briefje vermelden: naam, adres, postcode + woonplaats, geboortedatum, e-mailadres en eventueel je telefoonnummer.

Rabobank Clubkas Campagne
Ook dit jaar organiseert Rabobank Peel Noord weer de Rabobank Clubkas Campagne, van donderdag 4 april t/m dinsdag 30 april. Dit jaar stelt Rabobank Peel Noord €125.000 ter beschikking voor de Laarbeekse verenigingen en stichtingen. Het stemmen gaat online. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op de visvereniging worden uitgebracht des te meer geld de hengelsportvereniging ontvangt. U gaat hiervoor naar: www.rabobank.nl/peelnoord en dan naar Rabobank Clubkas Campagne.

HSV 't Sluisje Lieshout vraagt u om uw eerste stem te geven aan hun vereniging. U houdt dan nog vier stemmen over voor de overige verenigingen en/of stichtingen. Mogen zij dit jaar ook op uw stem rekenen? Het geld dat zij ontvangen komt uitsluitend ten goede aan hun jeugd.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>