Logo mooilaarbeek.nl
Chloë Smeyers   | Fotonummer: 097739
Chloë Smeyers (Foto: )
Sport

Chloë Smeyers Nederlands kampioen Pole Fitness Intermediate

  Sportnieuws

Laarbeek - Het Nederlands kampioenschap Pole Fitness werd zondag 31 maart voor de twaalfde keer in historie gehouden in het Universitair Sportcentrum in Leiden. Namens Pole Fitness Beek en Donk wist Chloë Smeyers (16 jaar) uit Aarle-Rixtel, na de voorronde in Reeuwijk, een finaleplaats te bemachtigen.

Vorig jaar was Chloë ook door naar de finale, maar in de week dat de finale plaats vond brak Chloë haar sleutelbeen en kon zij helaas niet meer deelnemen aan de finale. Na haar herstelperiode was de liefde voor Pole Fitness nog steeds groot en pakte Chloë de sport snel weer op. Maandenlang heeft zij hard getraind en mocht ze afgelopen zondag haar act, tijdens de finale in de categorie Intermediate presenteren aan de jury en het publiek. Ze was de jongste in haar categorie.

Chloë liet een mooie act zien met daarin technieken in de statische en draaiende paal. De soepele overgangen van paal naar dans vielen bij de jury in de smaak. Daarnaast zagen haar technieken er tot in de puntjes verzorgd uit. Na het jury beraad kwam daar het verlossende woord. Chloë Smeyers is Nederlands kampioen in de categorie Intermediate. Naast haar familie zijn ook haar trainsters en mede Pole Fitness leerlingen onwijs trots op haar prestatie.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>