Logo mooilaarbeek.nl
Sport

Runnersclub actief in verschillende wedstrijden

  Sportnieuws
Gail Margés  | Fotonummer: c50f20
Gail Margés (Foto: )

Lieshout - De meest aansprekende wedstrijd afgelopen weekend was natuurlijk de Marathon van Rotterdam. Traditioneel zong Lee Towers zijn 'You'll never walk alone' waarna de ruim 17.000 deelnemers na een kanonschot van start gingen. Het kwik steeg in de loop van de dag naar 20 graden en dan weet je dat de lopers het moeilijk gaan kr ijgen. Een deelnemer aan de Rotterdamse Marathon heeft de inspanning niet overleefd.

Onder de deelnemers ook Gail Margés van Runnersclub Lieshout. Gail had zich goed voorbereid op haar tweede marathon, ging voortvarend van start en kwam na 42 kilometer en 195 meter ontspannen over de finish in 4:24:51. Hiermee verbeterde zij haar persoonlijk record met maar liefst 22 minuten. Haar eigen reactie na de marathon: "Na 30 kilometer wel wat kramp, maar verder voelde ik me supergoed. Ik kwam heel relaxt over de finish, niet uitgeput en weet nu al... dit ga ik vaker doen!"

Molenbroektrimloop
In Gemert werd de Molenbroektrimloop gehouden. Maikel van Weert, voor het eerst in een RCL-shirt en pas enkele weken lid, liep naar een mooie tijd van 1:11:28, goed voor de 9e plaats op de 15 kilometer. Twan Sterken behaalde een 10e plaats in 1:14:04.

Maashorsttrail
Ook nog een trailloop op het programma. Dit keer de Maashorsttrail met Harold van der Vliet, Rianne van Eerd, 24 kilometer. Ingeborg Penninx en gastloper Janneke Kelderman liepen de 12 kilometer. Kelderman gaf recent op de vergadering van RCL een lezing over 'Slapend fit'. Mooi detail bij deze trail was, dat het startschot gelost werd door de wethouder, Laarbekenaar Hans Vereijken.

Wandelaars
Het mooie weer nodigde uit om te gaan wandelen, zo ook voor de wandelaars van Runnersclub Lieshout, die meededen aan de tweedaagse wandeling van Adventure store in Helmond.

Kings & Queensrun
Nog een paar weken en dan staat weer de Kings & Queensrun op het programma. Het belooft weer een hele happening te worden. Schrijf je in voor 22 april, dan wordt je naam op het startnummer gedrukt en geeft het verschillende voordelen, kijk op www.kingsqueeunsrun.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>