Logo mooilaarbeek.nl
De judoka's van Avanti   | Fotonummer: 4d6c2b
De judoka's van Avanti (Foto: )
Sport

Judoclub Avanti op bezoek bij buren

  Sportnieuws

Lieshout - Vijf judoka's van Judoclub Avanti uit Lieshout deden zondag 7 april mee aan het lagebandentoernooi in Beek en Donk.

Giel was weer goed in vorm. Een judowedstrijd duurt normaal twee minuten, maar dat is veel te lang voor Giel. Hij heeft bij de meeste wedstrijdjes al genoeg aan 20 seconden. Hij zat in een poule met in totaal zes judoka's en wist van iedereen te winnen en behaalde de eerste plaats. Gijs zat in dezelfde poule als Giel, en heeft het ook heel goed gedaan! Hij wist net niet van Giel te winnen. Maar hij kon wel veel weerstand bieden. Gijs is derde geworden. Hij was erg tevreden met deze plaats want derde was hij nog nooit geworden. Op alle andere plaatsen heeft hij al weleens gestaan. Goed gedaan Gijs!

Lisa deed voor de eerste keer mee. De eerste twee wedstrijdjes was nog even wennen, maar bij haar derde wedstrijdje wist ze zelfs nog heel knap een wazari te maken. Bij twee wedstrijdjes kon ze zich goed verweren, en hadden de tegenstanders grote moeite haar op de grond te krijgen. Lisa is vijfde geworden. Dewi zat in een mooi poultje, waarbij iedereen aan elkaar gewaagd was. Dewi wist heel beheerst haar tegenstanders naar de grond te werken. En ze stevig in een houdgreep vast te houden, waar ze niet meer onderuit konden komen. Dewi is derde geworden. Loek had mooie wedstrijdjes waarbij hij flink moest werken voor de winst. Dat lukte ook en zo wist hij de eerste plek te behalen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>