Logo mooilaarbeek.nl
Ruben van Hoof speelt de bal naar Geert Minten. Randy van de Groef (14), Stijn Donkers (15) en Niels den Bol (rechts) kijken toe   | Fotonummer: 8c838c
Ruben van Hoof speelt de bal naar Geert Minten. Randy van de Groef (14), Stijn Donkers (15) en Niels den Bol (rechts) kijken toe

Verdiend punt voor ELI

  Sportnieuws

Lieshout - ELI heeft tegen SJVV uit Deurne een meer dan verdiend gelijkspel gehaald nadat eerder in de thuiswedstrijd nog kansloos met 1-4 was verloren.

Gedwongen door vooral enkele blessures ging ELI met een flink gewijzigd team van start. Zo speelde Roel Donkers laatste man in plaats van in de spits. Dat bleek goed te werken, want de ELI-defensie met een foutloos spelende Bas Hollanders gaf feitelijk geen enkele scoringskans weg. Op het heel droge veld, waardoor combineren soms moeilijk was, was het Aaron Hurkx, die voor het eerste doelgevaar zorgde. De SJVV-goalie kon het afstandsschot nog juist tot hoekschop verwerken. Halverwege de eerste helft was de thuisclub enige tijd de bovenliggende partij. Dat leidde tot enkele dreigende hoekschoppen en een schot, dat juist langs het doel ging. Verder had goalie Beau Bastiaans een rustige middag. Tegen de rust werd ELI steeds sterker, maar vaak was de laatste pass onnauwkeurig. Alleen Aaron Hurkx was met een kopbal dichtbij een treffer.

Na de theepauze nam ELI het initiatief en was duidelijk de betere ploeg. Na een uur spelen leek de verdiende openingstreffer te vallen. Na een goede aanval over verschillende schijven was het Geert Minten, die Stijn Donkers een uitgelezen kans gaf. Zijn inzet miste echter de juiste richting. Een kwartier voor tijd waren het dezelfde spelers, die juist te kort kwamen om de SJVV-doelman het nakijken te geven. De blauwwitten bleven met de gemakkelijk passerende Ruben van Hoof sterker. Het veldspel wordt elke week beter, maar het manco van de ploeg blijft om echte kansen te creëren.

De wedstrijd eindigde dan ook in een 0-0 gelijkspel, maar het ene punt was zeker verdiend.

Het wordt voor ELI een druk paasweekend met enkele heel aantrekkelijke wedstrijden. Paaszaterdag staat op sportpark 't Luijtelaar om 18.00 uur het inhaalduel tegen Milheezer Boys op het programma. Paasmaandag speelt ELI thuis de derby tegen ASV'33, dat de punten nog goed kan gebruiken. Donderdag 25 april speelt ELI de 3e thuiswedstrijd in 5 dagen. ELI is dan om 20.00 uur gastheer van Bavos.

Opstelling ELI: Beau Bastiaans, Randy van de Groef (Joost van de Tol), Bas Hollanders, Roel Donkers, Bart Verkuijlen, Niels den Bol (Mart Bekkers), Stijn Donkers, Aaron Hurkx, Willem Slegers (Pim Peters), Ruben van Hoof en Geert Minten.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>