Vlnr:  Rudy van Kempen, Karin Bekkers, Hans Roestenburg en Heidy Meeuws
Vlnr: Rudy van Kempen, Karin Bekkers, Hans Roestenburg en Heidy Meeuws

Runnersclub actief in Overloon en Oirschot

Sportnieuws

Lieshout - In Overloon werd zondag 14 april de Kleffenloop gehouden. Het parcours was uitgezet in een bosrijke omgeving en door het oorlogsmuseum van Overloon.

4 lopers van RCL verschenen aan de start op de 10 kilometer. Rudy van Kempen miste net het podium en eindigde als 4e in 45:05 bij de heren senioren. Hans Roestenburg behaalde een mooie12e plaats bij de heren 50 in 47:58. Karin Bekkers finishte als 6e bij de dames senioren in 55:19. Heidy Meeuws werd 9e in deze categorie in 59:44.

Mireille de Ridder liep de Groene Woud Lente Trail in Oirschot. De 11 kilometer lange trail ging vooral door natuurgebied de Kampina. Elke deelnemer werd muzikaal binnengehaald door de 'Meidengroep'.

Vele lopers hebben al ingeschreven voor de Kings & Queensrun op zaterdag 27 april, maar er kunnen er altijd nog meer bij. Voorinschrijven heeft vele voordelen, kijk op www.kingsqueensrun.nl.