Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 4f8cb2
Foto:

BC Lieshout x12 2 kampioen

  Sportnieuws

Lieshout - De kampioenswedstrijd van Basketballclub Lieshout x12 2 tegen Boxtel vond afgelopen weekend plaats. In het team spelen Sjoerd, Loek, Marine, Pepijn, Teun, Gijs, Donna en Suze. Zij wisten met een mooie score van 78-35 te winnen en konden het kampioenschap vieren!

Nadat alle voorbereidingen waren getroffen (flyers uitgeplakt, familie/vrienden opgetrommeld en goed opgewarmd door de trainers Luke en Anke) begon de wedstrijd om 14.45 uur.

Misschien omdat er toch een 'bepaalde druk' meespeelde was het samenspel niet optimaal, waardoor de tegenstander gretig gebruik maakte en ze na de eerste periode tegen een 10-4 achterstand aankeken.

De 2e periode werd hiervan geleerd en zochten ze elkaar steeds beter op waardoor ze de achterstand terugwerkten tot een gelijke stand: 12-12. Door goed samenspel en verschillende mooie acties stonden ze de 3e periode op voorsprong met 22-15. In de 4e periode wisten ze nog vijfmaal te scoren en brachten ze de ruststand op 32-19.

Door wat aanmoedigende woorden van familie en vrienden, wat energiekoekjes en aanwijzigingen van trainers en coaches, gingen ze 'vol gas' de 5e periode in. Daarin lieten ze zien dat naar elkaar overspelen zijn vruchten afwerpt: 50-22!

In de 7e periode deden ze er nog een schepje bovenop en liepen ze in de stand verder uit: 67-24. De laatste score was helaas voor de tegenstander, maar dat mocht de pret niet drukken. Het team werd welverdiend kampioen! Jongens en meisjes, van harte gefeliciteerd!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>