Logo mooilaarbeek.nl
Erwin Wijnhoven (rechts) eindigde op de tweede plaats   | Fotonummer: 25fb6c
Erwin Wijnhoven (rechts) eindigde op de tweede plaats (Foto: )

2de Plaats Erwin Wijnhoven bij Rayonkampioenschappen

  Sportnieuws

Aarle-Rixtel - In het Limburgse Sittard werden zaterdag 13 april de Rayonkampioenschappen handboogschieten gehouden. In klasse 3 werd Erwin Wijnhoven met een goede score 2de.

Er waren 5 schutters van De Eendracht geklasseerd om mee te mogen doen. Helaas waren er 2 die net voor de kampioenschappen geblesseerd raakten en zodoende niet deel konden nemen. Erwin Wijnhoven schoot in klasse 3, evenals Jan van Rooy. Martijn v.d. Heijden schoot in klasse 4.

Erwin eindigde op een tweede plaats met scores van 221 en 218 = 439. Jan werd negende met scores van 211 en 201 = 412. Martijn veroverde een 5de plaats met scores van 217 en 216 = 433. Erwin zal zeker mee mogen doen met de Nederlandse Kampioenschappen op zaterdag 25 mei in Schijndel. Jan en Martijn moeten nog even afwachten wat de resultaten zijn in de andere 3 rayons.

De volgende belangrijke wedstrijd is de Rayon team kampioenschappen op 11 mei in Beek. Bovengenoemde 3 schutters aangevuld met Machiel van Roij of Arjan van den Heuvel zullen dan gaan proberen om een plek in de Nederlandse kampioenschappen veilig te stellen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>