Logo mooilaarbeek.nl
Ries en Mike   | Fotonummer: d4b5fd
Ries en Mike
Sport

Mooie prestatie turners T.V. De Ringen

  Sportnieuws

Beek en Donk/Oss - In het sportcomplex te Oss vond zondag 6 april de tweede regiokampioenschappen plaats voor de instappers, de pupillen, de jeugd en de senioren van regio Zuid.

In de ochtend mochten de instappers Nick Manders, Ties van de Ven en Tim Clignett beginnen aan hun wedstrijd. Ties behaalde de 5e plaats, Nick behaalde de 10e plaats en Tim behaalde de 21ste plaats.

Daarna was het de beurt aan de pupillen Ries Vereijken en Mike Manders. Ries behaalde de 17de plaats en Mike behaalde de 30ste plaats.

In de namiddag mochten de jeugd Tom Verkampen en de senior Niels Leenders beginnen aan hun wedstrijd. Tom werd 8ste en Niels werd 2de.

Niels Leenders is geplaatst voor het NK en mag op 11 mei in Waalwijk het NK gaan turnen.

Alle jongens hebben mooie oefeningen laten zien en ze mogen trots zijn op hun prestatie. Het NK is op 11 mei. De volgende wedstrijd voor alle jongens is op zaterdag 15 juni in Tilburg. Turnvereniging De Ringen is trots op hun jongens en kijken terug op een leuke en leerzame wedstrijd.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>