Logo mooilaarbeek.nl
Vlnr: Twan Sterken, Karin Bekkers en Mireille de Ridder   | Fotonummer: c5c8a3
Vlnr: Twan Sterken, Karin Bekkers en Mireille de Ridder (Foto: )

Warm Paasweekend voor lopers Runnersclub Lieshout

  Sportnieuws

Lieshout - Bij Kasteel Croy vond vrijdagavond 19 april de zesde editie van de Eyeon Nightrun-Moonwalk plaats. De opbrengst daarvan komt geheel ten goede aan de stichting Wensambulance.

Vele leden van Runnersclub, zowel hardlopers als wandelaars, stonden om 21.00 uur aan de start voor deze goede doelen wedstrijd. Alhoewel het geen echte wedstrijd was en dus ook geen tijdregistratie, werd er toch hard gelopen. Danny Megens kon met een 3e plaats met de eerste mee en ook de burgemeester finishte in de top 5. Het parcours liep door de bossen richting Lieshout. De bochten waren goed verlicht aangegeven, op de tussenstukken was het behoorlijk donker en was een lampje geen overbodige luxe.

Op Paaszaterdag hebben Mireille de Ridder, Karin Bekkers en Twan Sterken meegedaan aan de Vennenloop in Oisterwijk. Vanaf de atletiekbaan ging het parcours door bos, hei en langs diverse vennen van natuurgebied Kampina met verharde wegen, fietspaden en grindpaden. Door het droge weer was de toplaag erg mul geworden en zwaar te belopen. Mireille de Ridder ging voor de 5 km. en finishte in 35:20, een mooie tijd met een temperatuur van 25 graden. Karin Bekkers koos voor de 10 km. en liep ontspannen naar een tijd van 1:00:46. Twan Sterken liet het klokje stil staan na 15 km. op 1:13:29. Voor wie wilde stonden er na de finish een aantal fysio's klaar om de beentjes even los te masseren.

Zaterdag staat voor veel leden van Runnersclub Lieshout de Kings & Queensrun op het programma.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>