Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 7f3eaa
Foto:

Monsterzege TV 't Slotje in Den Bosch

  Sportnieuws

Beek en Donk – De ontmoeting tussen de Beek en Donkse formatie en Bastion Baselaar heeft altijd een pikante lading. Spelers kennen elkaar door en door. Dit was ook te merken in de sfeer rond de wedstrijden. Soms jolig en dan weer wat grimmig.

Tactisch gezien heeft coach Jorg Gussenhoven de volgorde omgegooid. Bram Delisse mocht eindelijk zijn opwachting maken op de eerste singel. Dit kwam mede door een zware keelontsteking, die hem van het begin van de competitie aan de kant hield. Bas Snelders wist goed raad met het gebrek aan ritme en snelde naar 6-3/5-1 toen het noodlot toe sloeg. Zweepslag zorgde ervoor dat 't Slotje het eerste punt min of meer cadeau kreeg.

Kopman Stefan Loncar wist met power tennis Niels Kok met 6-2/6-1 over de knie te leggen, terwijl Koen Schuurmans zijn trainer Jeroen Bok in een zware driesetter(6-1/3-6/6-3) wist te verslaan. Sander Geeris was op gravel in vorm en wist Ivo Snelders met 6-2/6-2 te verslaan. De dubbels leverden ook waar spektakel op. Bastion probeerde met zwaar geschut de eerste dubbel te pakken. Maar gelukkig werd dit doorzien. Loncar/Geeris won met 6-3/6-4 van Kok/Bok. Terwijl de tweede dubbel met Schuurmans/van Andel toch een supertiebreak nodig tegen Morselt/Snelders om de 6-0 op het scorebord te laten verschijnen.

"Op voorhand had ik voor 4-2 getekend, maar dit was gewoon een super dag. Alles viel op zijn plek. Natuurlijk was de opgave in de eerste singel helemaal puur geluk. Maar zo wil je een wedstrijd niet winnen. Nu blijven we wel bij met Eltv en Echt. Zaterdag 11 mei mogen we het opnemen tegen Tv Stein thuis. Dan kunnen we laten zien, dat we in de race kunnen blijven voor het Nederlands kampioenschap" aldus coach/trainer Jorg Gussenhoven

Zondag
Mix 1 overklast ook Fair Play met een 5-0 zege en staat nu alleen aan kop in de eerste klasse op zondag.

Eerste Jongensteam t/m 17 jaar verliest uit met 5-1 Genneper Parken uit Eindhoven, terwijl eerste meisjes team t/m 17 jaar thuis met 6-0 won door opgave van TV Munsel uit Boxtel. Eerst gemengd t/m 17 jaar verloor 2-4 van Vlieringsbeek. Alleen Marit Flipsen wist haar singel te winnen en de dubbel samen met Ilse van Melis. Groen 1 won van mede-concurrent Tv Lissevoort met 4-2 en gaat nu alleen aan kop.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>