Logo mooilaarbeek.nl
Sparta'25 viert het kampioenschap   | Fotonummer: cb606b
Sparta'25 viert het kampioenschap (Foto: Ingezonden)
Sport

Sparta'25 haalt kampioenschap binnen

  Sportnieuws

Beek en Donk - Sparta'25 is zondag 12 mei op het terrein van PSV AV in Eindhoven kampioen geworden. De spartanen hadden voor de wedstrijd een voorsprong van 5 punten op concurrent Valkenswaard, dat op bezoek moest bij Hapert.

De groen-witten deden wat ze moesten doen. Er werd gewonnen in Eindhoven met 0-4, mede dankzij een zeer productieve middag van de broers van Heijnsbergen. Daan scoorde driemaal en broer Rick eenmaal. Valkenswaard verloor verrassend in en tegen Hapert (2-1), waardoor Sparta'25 nu al het kampioenschap kan vieren. Zij zijn in de resterende 2 duels niet meer te achterhalen.

De kampioenen worden vermoedelijk omstreeks 18.00 uur onthaald op Sportpark 't Heereind in Beek en Donk, waar een dj glans zal geven aan het kampioensfeest. Rond de klok van 19.00 uur maakt het vaandelelftal een tocht op de platte kar door het dorp. Na deze kampioenstocht zal het feest verdergaan in het clubgebouw.

Een dag later, maandag 13 mei, wordt het feest vanaf 12.30 uur voortgezet bij Café van de Burgt.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>