Logo mooilaarbeek.nl
Annick Buise met Arbria   | Fotonummer: cff37e
Annick Buise met Arbria (Foto: Col Warnaar)

Paardendressuur bij Manege d'n Perdenbak

  Sportnieuws

Lieshout - Ongeveer 20 ruiters uit de regio kwamen vrijdagavond 10 mei naar de manege in Lieshout voor een gezellige wedstrijd. 's Middags was de buitenbak nog gesleept en werd de ring uitgelegd, zodat het er voor de wedstrijd netjes uitzag.

Om 18.00 uur werd er gestart en ze waren precies op tijd klaar met de wedstrijd voor de bui aan het eind van de avond. De organisatie bedankt de jury en vrijwilligers voor hun hulp en Bloemenhandel Johanna en Hoefsmid Stefan van Melfoort voor het schenken van de extra prijzen.

Uitslag Laarbeekse ruiters
In de Klasse L1 startte Annick Buise en Arbria en zij werden 4de met 188 en 3de met 191 punten, Daisy Roijackers en Ferrero werden 5de met 188 en 2de met 191,5 punt.

In de Klasse M1 startte Joy Epke met Sprankel Z en zij werden 3de met 185 en 1ste met 192 punten, Tessa van Schaik en Faith werden 5de met 178,5 en 4de met 183,5 punt.

Iedereen gefeliciteerd met het behaalde resultaat. Dit was de tweede paardenwedstrijd voor het Laarbeeks Outdoor Kampioenschap en de bijgewerkte uitslag is te vinden op www.stichtingderaam.nl, zo ook de volledige uitslag van deze wedstrijd. De volgende wedstrijd is op vrijdag 24 mei voor de pony's en hiervoor kun je inschrijven via mijnknhs.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>