Logo mooilaarbeek.nl
Tijl Engelhart en Luuk Verboven spelen een potje PingPongbaas   | Fotonummer: a75fb5
Tijl Engelhart en Luuk Verboven spelen een potje PingPongbaas (Foto: )

Geen promotie voor TTV Een en Twintig 4

  Sportnieuws

Beek en Donk - Team 4 van TTV Een en Twintig speelde vrijdagavond 10 mei om promotie. Patrick Biemans, Tonnie van Berlo, Addy Verbakel en Paulos Kallah mochten het samen opnemen tegen Taveres uit Eindhoven, die als 5e geëindigd zijn in hun poule in de 4e klasse.

Nadat team 4 afgelopen seizoen promoveerde naar de 5e klasse, werden zij dit seizoen knap 2e waardoor er een kans gecreëerd werd om wederom te promoveren. Ditmaal naar de 4e klasse. Na een erg spannende avond waarin tot op de allerlaatste wedstrijd gestreden werd om de winst, moest team 4 met 6-4 verlies, hun meerdere erkennen in de tegenstander. Dit betekent dat de team 4 volgend seizoen wederom uit zal komen in de 5e klasse.

PingPongBaas
Deze week is TTV Een en Twintig door PingPongbaas uitgedaagd voor een challenge week. Daarin strijdt TTV Een en Twintig tegen nog twee andere locaties in Nederland om zoveel mogelijk gespeelde ping-pong wedstrijdjes.

PingPongbaas is een initiatief van de Nederlandse Tafeltennisbond. PingPongbaas is een app waar je tegenstanders kunt uitdagen voor een potje ping-pong. Het platform biedt pingpongers de kans om overal op een moderne manier tegen elkaar te spelen. De winnaar is de baas van de tafel.

Deze week speelt TTV Een en Twintig zoveel mogelijk potjes, om er zo met de hoofdprijs vandoor te mogen gaan. Wil jij meehelpen aan deze challenge? Speel donderdagavond 16 mei een potje ping-pong in de Tafeltennishal in Beek en Donk.

Zomercompetitie
Donderdagavond 16 mei vindt ook de eerste speelronde plaats van de zomercompetitie. Voor de zomercompetitie hebben 20 teams uit de regio zich aangemeld. De 20 teams bestaan samen uit meer dan 100 deelnemers.

Op diverse locaties worden er meerdere wedstrijden gespeeld. Donderdagavond zullen 10 teams aantreden bij TTV Een en Twintig, om samen op een vriendschappelijke manier tafeltenniswedstrijden te spelen. Ook op donderdagavond 6 juni zullen er zomercompetitie wedstrijden te zien zijn in Beek en Donk. Vrijdagavond 21 juni zal de laatste zomercompetitie speelronde gespeeld worden, de finaleronde met een feestelijke afsluiter. Alle 20 teams zullen dan aanwezig zijn om deze finale te spelen in de Beek en Donkse tafeltennishal.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina en de website van TTV Een en Twintig, www.ttveenentwintig.nl. De tafeltennishal is elke maandag- en donderdagavond open vanaf 19 uur.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>