Logo mooilaarbeek.nl
Anne Smeets op weg naar de finish in Gemert   | Fotonummer: af8fc2
Anne Smeets op weg naar de finish in Gemert (Foto: )

Anne Smeets 3e in City run Gemert

  Sportnieuws

Lieshout - Het was weer een druk weekeinde voor de lopers van Runnersclub Lieshout. In Laarbeek was de Brabantsekluis trail, in Gemert de Cityrun, in Escharen en zelfs in België was een lid van de Runnersclub actief.

Meestal moet je voor een trail-loop ver van huis, maar afgelopen zaterdag was er een trail in ons eigen Laarbeek, de Brabantsekluis-trail. Een trail is meer een toertocht voor hardlopers over smalle paadjes met hindernissen en zelfs een stukje door het water. Marieke van Turnhout, Harold van der Vliet, Annelie Jacobs, Rianne van Eerd en Heidy Meeuws stonden aan de start voor deze 20 kilometer lange trail.

Op zaterdagavond was er de cityrun in Gemert, een wedstrijd over 5 of 10 kilometer met een gezellige after-party op het Ridderplein. Anne Smeets behaalde een mooie 3e plaats bij de dames recreanten in 43:11. Helaas geen podiumplaats voor Anne, omdat er alleen een prijs is voor lopers met een licentie. Van de bijna 400 deelnemers aan de 10 kilometer waren slechts 12 dames met een licentie. Herman Segers finishte in 44:12. Marcel van Aspert in 47:53 en Geert Welten in 53:30. Ronnie van Lieshout en Hanneke Lukassen hebben ook gelopen in Gemert maar zijn helaas niet terug te vinden in de uitslagen. Ronnie finishte in een zelf geklokte tijd van 50:50, Hanneke Lukassen in 54:50.

Na zaterdag de Brabantsekluis-trail deed Heidy Meeuws op zondag ook nog de Esterun in Escharen. Deze loop is enige tijd geleden opgezet door Corry Bruijsten. Corry is helaas te vroeg overleden aan kanker. De opbrengst van deze loop was ook voor de oncologie afdeling van het CWZ. Heidy liep de 10 kilometer en finishte in 1:01:13

Cees van Leipzig was helemaal naar Puurs in België gereisd voor de Great Breweries marathon. Cees liep hier de 25 kilometer van brouwerij naar brouwerij in 2:08:06.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>