Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: d9499a
Foto:

TV 't Slotje loopt puntje in

  Sportnieuws

Beek en Donk - Thuis tegen TV Stein wist het eerste herenteam in de Topklasse een klinkende zege te boeken. Er werd met 5-1 gewonnen. Stefan Loncar, Koen Schuurmans en Sander Geeris wisten allen in twee sets hun wedstrijden te winnen. Alleen Peter van Andel verloor nipt in drie sets. De beide dubbels waren ook een formaliteit. Van Andel misten in de eerste set zelfs geen een bal.

"Een beter verjaardagscadeau kon ik niet krijgen van de jongens. Hiermee hebben we een goeie uitgangspositie verworven eerst tegen Eltv uit en daarna tegen Echt thuis. Nu gaat het om de knikkers. Ben benieuwd of we de prestaties van vorige jaar (2-4 winst uit bij Eltv) kunnen herhalen", laat hoofdtrainer Jorg Gussenhoven weten.

Zondag
Mix 1 zorgt voor een nipte overwinning op TC Volkel. Vooral de singel van Maaike Jongmans was een knappe zege. De eerste set werd ze overpowerd door een 5-speelster. Daarna nam Maaike het roer in eigen handen(3-6/6-2/6-2). Ook Timo Hocks wist na de eerste set verloren te hebben, het om te zetten in winst. Samen met Daniel Barendse behaalden ze het winnend punt binnen.

Eerste Jongensteam t/m 17 jaar won thuis met 5-1 VLTC uit Veldhoven, terwijl eerste meisjes team t/m 17 jaar thuis met 3-3 gelijk speelde tegen Park Hoeven uit Uden. Eerst gemengd t/m 17 jaar won 6-0. Ilse van Melis had alleen voor haar singel meer dan twee uur nodig om de tegenstandster op de knieën te krijgen. Groen 1 won van ETV Volley uit Eindhoven met 4-2 en gaat nu samen met Son en Breugel aan kop. Alleen het setgemiddelde van Slotje is beter.        

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>