Logo mooilaarbeek.nl

Ganzeveer 3 kampioen in 3e klasse

  Sportnieuws
  | Fotonummer: 80b975
Foto:

Aarle-Rixtel - Ganzeveer 3 heeft woensdag 15 mei het seizoen bekroont met het kampioenschap. Waar het team in de vorige wedstrijd nog nét te weinig punten binnenhaalde, kon de champagne nu wel ontkurkt worden.

In de slotwedstrijd tegen Gemert 3 had het team uit Aarle-Rixtel genoeg aan twee punten. Van de twee gemengd-dubbels werd er al één gewonnen en direct daarna werd in de herendubbel van Rik Sanders en Jeroen van der Heiden het kampioenspunt al behaald. Het team ging echter niet achterover hangen, maar wilde zorgen voor een mooie overwinning om het kampioensfeest goed in te luiden.

Charlotte Hendriks en Jeanette Verbakel wonnen ook hun – zeer spannende – damesdubbel en daarna kwamen de vier singlepartijen. Bas van de Greef had net zijn huwelijksweekend achter de rug én had bovendien last van een keelontsteking. Desondanks speelde hij een prima pot en haalde hij ruim zijn singlepartij binnen. Charlotte en Jeroen deden dit ook namens Ganzeveer. Alleen de single van Jeanette ging nog verloren, maar dit mocht de pret niet drukken. Want met een klinkende 6-2 overwinning kon het dik verdiende kampioensfeest in de kantine van start.

Na het kampioenschap van het eerste team in de topklasse is dit het tweede kampioenschap dat de club uit Aarle-Rixtel behaald dit seizoen. Een uitstekende prestatie voor een relatief kleine vereniging als Ganzeveer. Komende zondag speelt het eerste team ook nog de bekerfinale en krijgt het de kans om de dubbel te pakken.

Wat de uitslag daar ook gaat worden, tijdens het jaarlijkse slotfeest zullen Ganzeveer 3 en Ganzeveer 1 goed in het zonnetje gezet gaan worden tijdens de huldiging in Aarle-Rixtel. Het is nu al voor velen een seizoen om nooit te vergeten.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>