Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 69cb96
Foto:

Open tennistoernooi 't Slotje

  Sportnieuws

Beek en Donk - Voor de 43e keer organiseert tennisvereniging 't Slotje jaarlijks het open tennistoernooi wat goedgekeurd is door de KNLTB. Dit toernooi wordt altijd gehouden van Hemelvaartsdag tot en met Eerste Pinksterdag (dit jaar van 30 mei tot en met 9 juni) en staat bekend om de gezellige sfeer.

Inschrijven is mogelijk voor iedereen die lid is van de KNLTB. Het is een actueel rating toernooi. Na inschrijving via toernooi.nl wordt na de sluiting van de inschrijfdatum, de actuele rating van de tennisser bepaald. Dit is de speelsterkte die door de KNLTB geregistreerd wordt. Na het spelen van toernooien en/of competitie kan de speelsterkte van je tennispas aangepast worden als gevolg van de behaalde resultaten.

Er wordt gespeeld met de actuele rating in enkel open, dubbel en mix met 1 categorie namelijk 20+ in een poulesysteem gevolgd door afvalsysteem. Het Open Toernooi is aantrekkelijk voor zowel de recreatieve als de prestige gerichte tennisser. Ieder kan op zijn eigen niveau meedoen.

U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan het tennispark om een van de vele wedstrijden te aanschouwen. De finalewedstrijden worden gespeeld op zondag 9 juni (1e pinksterdag). Op de finaledag worden onder de aanwezige deelnemers mooie prijzen verloot met als hoofdprijs een winterabonnement in de tennishal 'D'n Ouwe Toren'.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>