Logo mooilaarbeek.nl
Sport

Go-People BV sterkste in strijd om kleine beker

  Sportnieuws

Beek en Donk - De strijd om de kleine beker is een nek-aan-nek-race geworden. De finalisten maakten er een spannende competitie van.

Drie A-klassers (DK Garagebedrijf, Hurkmans Plaatwerk en Go-People BV) streden met toekomstig A-klasser (Sportcafé den Ekker) om de winst in dit bekertoernooi. Nadat Go People en D'n Ekker beide hun eerste partij hadden gewonnen, nam Go People een voorschot op de titel door D'n Ekker in een onderling duel te verslaan. Doordat ze direct daarna een nederlaag leden op Hurkmans Plaatwerk moest het wel hopen dat Hurkmans niet won van DK. Dat gebeurde, waardoor het laatste duel tussen D'n Ekker en DK een formaliteit werd. Proficiat aan Go-People, zij behalen de winst in de kleine beker.

Volgende week is het de beurt aan de 'grote jongens' in de strijd om de grote beker. Aansluitend aan dat toernooi de prijsuitreiking en de afsluiting van het seizoen '18-'19.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>