Logo mooilaarbeek.nl
Vlnr: Kimberly van Schijndel, Chloë Donkers, Pleun Willems, Anouk v.d. Akker   | Fotonummer: c0c33f
Vlnr: Kimberly van Schijndel, Chloë Donkers, Pleun Willems, Anouk v.d. Akker (Foto: )

Twee eerste plaatsen bij danswedstrijd RC de Oude Molen

  Sportnieuws

Beek en Donk - In het weekend van 18 en 19 mei werd de tweede danswedstrijd voor de A-klasse en nationale klasse gehouden. Voor het eerst sinds lange tijd organiseerde RC de Oude Molen weer een wedstrijd, deze werd gehouden in Someren. Negen rijdsters deden hier aan mee en hebben twee podiumplekken weten te behalen.

Op zaterdag mochten de jongste klasses hun dansen laten zien. Dieneke van Dommelen reed in de klasse tots. Ze heeft een duidelijk verbetering laten zien ten opzichte van de vorige wedstrijd. Ze reed heel goed en behaalde hiermee een 7e plaats. Bij de mini's reden Juul Ova en Gwenn Gilsing hun dansen. Ze hebben de afgelopen weekend erg hard gewerkt en dat was te zien tijdens de wedstrijd. Gwenn behaalde hiermee zelfs een 1e plaats. Juul is 7e geworden. Saar Willems en Cloë de Ridder reden in de klasse espoirs. Ze hebben allebei mooie verplichte dansen laten zien. Ook de vrije dans ging netjes, waarbij Cloë nog een plekje is gestegen in het eindklassement. Cloë is 6e geworden en Saar 9e.

Op zondag mochten de oudere klasses hun verplichte dans, styldans en vrije dans laten zien. Anouk v.d. Akker, Pleun Willems en Kimberly van Schijndel reden in de nationale klasse. Ze hebben alle drie mooie verplichte dansen laten zien. Het was een spannende wedstrijd. Kimberly stond op een gedeelde 1e plaats. Later op de dag mochten zij hun vrije dans laten zien. Kimberly liet een hele mooie dans zien en heeft hiermee de 1e plaats vast weten te houden. Anouk en Pleun hebben ook een mooie vrije dans laten zien, hier en daar een klein foutje maar het waren nette dansen. Anouk is 8e geworden en Pleun 9e. Bij de junioren reed Chloë Donkers een nette styldans, waarmee ze voorlopig op een 4e plaats stond. Ze heeft een hele mooie vrije dans laten zien en heeft hiermee de 4e plaats vast weten te houden. Iedereen is tevreden met de behaalde resultaten en kunnen zich nu gaan klaarmaken voor het NK wat over een paar weken plaatsvindt.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>