Logo mooilaarbeek.nl
Rowena de Haas tijdens de zomercompetitie   | Fotonummer: 78448d
Rowena de Haas tijdens de zomercompetitie (Foto: )

Zomerprogramma van start bij TTV Een en Twintig

  Sportnieuws

Beek en Donk - De Zomercompetitie is op donderdagavond 16 mei van start gegaan bij TTV Een en Twintig. Met 10 teams en een grote groep recreanten was het de eerste avond al gezellig druk bij de tafeltennisvereniging in Beek en Donk. De wedstrijden werden om 20.00 uur gestart.

Organisator Stefan Hamelijnck opende de Zomercompetitie. Het is de elfde editie van de zomercompetitie, voorheen heeft Hans Eekels dit 10 jaar lang georganiseerd. De sfeer in de zaal was ontspannen ondanks dat iedereen erg fanatiek was. Ook in de kantine was er voldoende gelegenheid om met de bevriende clubs bij te praten over de gezamenlijke geliefde sport.

Andere fanatieke tafeltennissers zaten ook zeker niet stil donderdagavond en waren druk bezig om met gebruik van de PingPongbaas app elkaar uit te dagen voor een potje tafeltennis. TTV Een en Twintig is tweede geworden tijdens de PingPongbaas weekchallenge. Ondanks de tweede plaats, is de ping-pong app op een positieve manier gelanceerd bij verschillende leden.

TTV Een en Twintig bedankt alle stemmers van de Rabobank Clubkas Campagne. Tijdens de bekendmaking van de Clubkas Campagne zaterdag 18 mei heeft Stefan Hamelijnck namens TTV Een en Twintig een cheque in ontvangst mogen nemen met een bedrag t.h.v. €336,15. Dit met dank aan de stemmers die tafeltennisvereniging een warm hart toedragen.

De tafeltennisvereniging zit zeker niet stil. Zaterdag 25 mei organiseert Tonnie van Berlo het jaarlijkse darttoernooi voor leden van TTV Een en Twintig. Maar liefst 30 deelnemers strijden om de jaarlijkse titel: dartkampioen van TTV Een en Twintig.

Donderdagavond 6 juni is het weer Zomercompetitie bij TTV Een en Twintig. Andere speelrondes worden ook gespeeld bij TTV Flash in Eindhoven en TTV Unicum in Geldrop. De finale/feestavond is op vrijdag 21 juni bij TTV Een en Twintig in Beek en Donk.

Elke maandag- en donderdagavond is de zaal open voor de leden van de club en iedereen die geïnteresseerd is in de tafeltennissport. Kom gerust een kijkje nemen of een potje spelen. Kijk ook even op de social media van de vereniging en op www.ttveenentwintig.nl voor het laatste nieuws van TTV Een en Twintig!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>