Logo mooilaarbeek.nl
Vlnr: Martien van Deurzen, Alex v.d. Ven, Joost Prick en Paul v.d. Broek   | Fotonummer: 78f24e
Vlnr: Martien van Deurzen, Alex v.d. Ven, Joost Prick en Paul v.d. Broek

Krijgsman Soranus valt in de prijzen

  Sportnieuws

Lieshout - Voor beide teams van Krijgsman Soranus was het afgelopen weekend tijd voor de rayonkampioenschappen (regio) teams. Beide teams hadden zich in een prima positie gekwalificeerd tijdens de voorronde.

Zaterdag was het aan het 2e team om zich te bewijzen in Weert, in Klasse D. na een spannende eerste helft liepen ze enkele punten uit op de tegenstand. Na de pauze was de strijd echter nog niet gestreden, opnieuw moesten ze flink aan het werk om de voorsprong te behouden. Uiteindelijk slaagde het team om hier een mooie zege van te maken en de eerste plaats te behalen. De leden die het team vormden waren; Paul v.d. Broek, Alex v.d. Ven, Martien van Deurzen en Joost Prick.

Zondag was het eerste team aan de beurt, welke goed uitgerust op pad gingen naar Milheeze. Zij moesten zich verdedigen in de ereklasse. Na een uitstekende eerste helft stonden ze met verschillende punten voor op de competitie. Echter bleek het wel dat de strijd pas gestreden is nadat de laatste pijl geschoten is. In de tweede helft werden ze wellicht wat overmoedig en moesten hun koppositie afgeven om uiteindelijk als 4e te eindigen. De schutters die dit team vormden waren; Ad Endevoets, Willem Bekx, Ziggy Daniels en Arjan v.d. Heuvel.

De winnaars van het 2e team gefeliciteerd!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>