TV 't Slotje wint gedecideerd van TV Mierlo

Sportnieuws

Beek en Donk - Tijdens de laatste thuiswedstrijd was een kleine kans aanwezig om de tweede plaats te behalen in de hoogste klasse van het herentennis. Alleen bij forse winst van Eltv of Echt kon het Slotje de tweede plek overnemen. Dus werd de opstelling voor een maximale score opgesteld.

Stefan Loncar mocht het opnemen tegen trainer Rik van Gerwen. Dit werd een mooie gevecht tussen de twee kopmannen. Loncar wist net iets scherper de ballen neer te leggen en won met 7-5 6-2. op de tweede singel was een walkover voor Koen Schuurmans tegen Carlos Etty(6-0/6-1). Bram Delisse won de derde match met 6-4/6-1 van Tijs vd Berg. Alleen Peter van Andel moest met twee keer 1-6 aan ondrrdonck laten. De dubbels waren ook een duidelijke prooi voor 't Slotje. Geeris/Delisse legde van Gerwen/vd berg over de knie met 6-2/6-4. Gussenhoven/Schuurmans won ook makkelijk met 6-2/6-3

Coach Jorg Gussenhoven had nog hoop op de tweede plaats. "Met deze 5-1 of 6-0 hadden we nog kans en nu mogen we maandag kijken of we erbij zitten. Ik ben wel blij hoe we dit jaar weer gepresteerd hebben. Tegen de kampioen gelijkgespeeld. We hebben weinig laten liggen tov vorig seizoen, maar het moet toch nog stabieler om kampioen te kunnen worden."

Zondag
TV 't Slotje had op de laatste speelronde zelfs twee kampioenen in de gelederen. Het eerste gemengde team maakte hun titel asperaties waar. Ook Genneper Parken werd met 5-0 over de knie gelegd en daarmee werden alle wedstrijden winnend afgesloten. Maaike Jongmans, Laura Hazenberg, Ilse van Rooij, Timo Hocks, Daniel Barendse en trainer/coach Jorg Gussenhoven hebben gezamenlijk 31 punten van de 35 in totaal binnen gehaald.

Ook groen 1 is kampioen. Op de laatste dag moest 1 punt nee gehaald worden, dan de koploper Son en Breugel. Dat gebeurde. Team van Julian Bekx, Gijs van de Avoird, Stef Weekamp, Evan Verkuijlen en invallers Jasper van Cleef en Ilse van Melis wisten met 5-1 te winnen van Meerhoven, terwijl Son en Breugel maar met 4-2 won van etv Volley. Daarmee kwamen ze precies gelijk, maar onderling resultaat had het Slotje twee sets meer en dus het kampioenschap binnengehaald.