Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: da2fbd
Foto:

ASV'33 JO 19-1 Kampioen

  Sportnieuws

Aarle-Rixtel - ASV'33 JO 19-1 is woensdag 5 juni kampioen geworden. In de laatste wedstrijd tegen RKPVV JO 19-1 was een gelijkspel voldoende voor het kampioenschap. In een meer spannende dan goede wedstrijd bleef het uiteindelijk 0-0, wat net voldoende was om de titel in de 2e klasse op te eisen.

Het was duidelijk dat veel spelers toch wat zenuwen hadden voor deze finale en omdat enkele spelers ook ziek en geblesseerd waren, bleef het ondanks het grote verschil op de ranglijst een gelijk opgaande wedstrijd. Het talrijke publiek werd niet verwend met mooi voetbal maar uiteindelijk telde toch maar één ding en dat was het kampioenschap. Het kampioenschap in deze klasse, waar veel ploegen dicht bij elkaar stonden en waar het tot het laatste spannend bleef. Deze titel hebben ze eerder al verdiend door met 6-1 van RKMSV te winnen en met name in de 4-0 overwinning op toen nog koploper Bavos JO 19-1.

ASV JO 19-1 van harte gefeliciteerd met dat prachtige resultaat. Het was immers meer dan 15 jaar geleden dat het hoogste jeugdelftal van ASV'33 kampioen wist te worden.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>