Logo mooilaarbeek.nl
Stefan Hamelijnck, organisator van Zomercompetitie 2019   | Fotonummer: 1770a9
Stefan Hamelijnck, organisator van Zomercompetitie 2019 (Foto: )

TTV Een en Twintig actief door tot de zomervakantie

  Sportnieuws

Beek en Donk - De voorjaarscompetitie is al enkele weken voorbij. Alle teams van TTV Een en Twintig zijn erop vooruitgegaan. Om deze vooruitgang in stand te houden wordt er tot de zomervakantie hard getraind. Iedere maandagavond is er training voor zowel de jeugd als de senioren. Ieder krijgt instructies op eigen niveau. Naast de training op maandag, worden er op donderdagavond meerdere vrije potjes gespeeld.

Naast de training en spelen op eigen initiatief, is er de gezelligste competitie van het jaar: de Zomeravondcompetitie! De Zomeravondcompetitie is een competitie georganiseerd door TTV Een en Twintig in samenwerking met TTV Unicum in Geldrop en TTV Flash in Eindhoven. Op deze drie locaties wordt er in vijf rondes een vriendschappelijke competitie gespeeld. Donderdagavond 6 juni werd de derde ronde bij TTV Een en Twintig aan de Otterweg in Beek en Donk gespeeld.

De Zomercompetitie is vooral bedoeld voor de gezelligheid. Teams mogen zelf samengesteld worden en daarbij hoeft geen rekening met klasse gehouden te worden. Het zijn vooral vriendenteams, wat de competitie ook zo leuk maakt. Normaal gesproken speelt ieder drie enkels en één teamdubbel, dat zijn in totaal 10 wedstrijden. Om de Zomercompetitie zo toegankelijk mogelijk te maken speelt ieder team 7 wedstrijden, ieder twee enkels en één teamdubbel. De speelavond is dan sneller voorbij, om eerder naar huis te gaan of om nog een drankje te nuttigen. Het is dit jaar alweer de 11e editie van de Zomeravondcompetitie. Dit jaar georganiseerd door Stefan Hamelijcnk.

Speelronde vier wordt gespeeld op vrijdagavond 14 juni bij TTV Unicum en TTV Flash. Op vrijdagavond 21 juni is de grote finale avond. Alle teams spelen dan hun laatste wedstrijd in de Tafeltennishal in Beek en Donk. Dat zijn meer dan 100 deelnemers. Dat belooft een drukbezochte avond te worden. Op 10 tafeltennistafels wordt dan de finalewedstrijd gespeeld. Natuurlijk wordt de avond afgesloten met een feestavond. Iedereen is van harte uitgenodigd om de laatste wedstrijden van de Zomeravond te bezichtigen!

Elke maandag- en donderdagavond is de zaal open voor iedereen die geïnteresseerd is in de tafeltennissport en meer. Kom gerust een kijkje nemen of een potje spelen. Volg TTV Een en Twintig op Facebook en Instagram en kijk op www.ttveenentwintig.nl voor het laatste nieuws!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>