Logo mooilaarbeek.nl
In het midden Sandra v.d. Wijdeven en Anja v.d. Vegt. Eromheen de speelsters van het midweek team   | Fotonummer: 574e89
In het midden Sandra v.d. Wijdeven en Anja v.d. Vegt. Eromheen de speelsters van het midweek team (Foto: )

Afscheid speelsters Midweek team Flamingo's

  Sportnieuws

Mariahout - Het Midweek team van korfbalvereniging Flamingo's heeft woensdag 6 juni de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld. Met 6-9 werd er in de uitwedstrijd gewonnen van De Kangeroe/SMCH in Veghel. Het midweekteam is als derde geëindigd.

Tijdens deze wedstrijd werd er ook afscheid genomen van drie speelsters: Anja v.d. Vegt, Sandra v.d. Wijdeven en Laura de Groot (ontbrekend op de foto). Een zeer bijzonder afscheid voor Anja v.d. Vegt. Zij heeft meer dan 40 jaar gekorfbald. Alle drie de speelsters hebben een mooi aandenken gekregen.

Het midweek team zoekt nog versterking voor het nieuwe seizoen. Heb jij zin om op woensdagavond een balletje te gooien? Neem contact op met korfbalvereniging Flamingo's uit Mariahout. Kijk op: www.korfbalflamingos.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>