Logo mooilaarbeek.nl
Sport

TTV Een en Twintig sluit het seizoen af

  Sportnieuws
Tim van Dalen en Joost van Goch winnen afsluitend toernooi  | Fotonummer: cd2107
Tim van Dalen en Joost van Goch winnen afsluitend toernooi (Foto: )

Beek en Donk - TTV Een en Twintig heeft donderdag 4 juli het seizoen afgesloten met een ludiek en actief toernooi: een Dutchtennis dubbel. De deelnemers hadden dezelfde benodigdheden nodig als normaal, zoals een tafeltennisbatje, balletje en sportkleding. Alleen dit keer zonder tafel.

In de Tafeltennishal aan de Otterweg in Beek en Donk zijn in de zaal badminton veldjes op de grond getekend. Perfect om te Dutchtennissen. Dutchtennis heeft bijna dezelfde spelregels als tafeltennis. Je hoeft alleen niet om de beurt te slaan en niet schuin te serveren. Verder is vrijwel alles hetzelfde.

Het was een succesvol toernooi. Er werden twee vierkampen gespeeld. Dat betekend in totaal meer dan 16 deelnemers. Uiteindelijk werd de finale tussen Jos De Gruyter samen met Jordi Kivits gespeeld tegen Tim van Dalen en Joost van Goch. Tim en Joost wisten de spannende finale te winnen.

Barman bedankt!
Na de prijsuitreiking werd er nog iemand in het zonnetje gezet bij TTV Een en Twintig. Tonnie van Berlo is al jarenlang vrijwilliger van de club. Waar hij helpt bij het opknappen van de kantine, het jaarlijkse darttoernooi organiseert is hij ook al jarenlang een van de meest gewaardeerde barmannen van de fanatieke sportvereniging. Hij geeft het stokje door aan de volgende generatie barmannen en vrouwen. TTV Een en Twintig bedankt Tonnie voor de jarenlange inzet.

Zomertijden
In verband met de vakantie is de zaal op maandagavond gesloten tot 19 augustus. De jeugd- en senioren training start weer op maandagavond 19 augustus. Tijdens de zomervakantie is de zaal op donderdagavond vanaf 19.00 uur gewoon open. Iedereen is van harte welkom om een potje te komen tafeltennissen, dutchtennissen of om een praatje te maken in de gerenoveerde kantine!

Volg TTV Een en Twintig op Facebook en Instagram en kijk op www.ttveenentwintig.nl voor het laatste nieuws!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>