Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 35bf22
VIDEO Sport

RC de Oude Molen naar de World Roller Games

  Sportnieuws

Beek en Donk - Na maanden van voorbereiding is het dan eindelijk zo ver. Vandaag (donderdag 11 juli) vertrekt de groep van RC de Oude Molen naar Barcelona om deel te nemen aan de World Roller Games, het hoogst haalbare evenement in de rolschaatswereld.

De groep met het vliegtuig naar Barcelona. De eerste dagen zullen zij de tijd nemen om de stad te verkennen en zich ontspannen voor te bereiden op de wedstrijd. Op zaterdag gaan zij een kijkje nemen in de sporthal waar de wedstrijd gereden zal worden. Dit is het Olympisch stadion, waar maar liefst plek is voor 18.000 toeschouwers. Op zaterdag worden er wedstrijden gereden in andere disciplines, een genot om naar te kijken voor de rijdsters van RC de Oude molen. Zondagochtend 14 juli staat er een training op het programma, waarna in de avond de wedstrijd zal plaatsvinden. Rond 19.00 uur begint de wedstrijd van de grote groepen. De grote groep van RC de Oude Molen zal met hun nummer 'L'Amour' als vijfde starten. In totaal doen er 12 teams mee in deze categorie. De wedstrijd is te volgen via een livestream, deze zal tegen die tijd te vinden zijn op de Facebookpagina van RC de Oude Molen en op de site: www.rcdeoudemolen.nl. Maandagochtend 15 juli zal de groep weer terugreizen naar Nederland, hopelijk een hele gave ervaring rijker.

Video: Omroep Brabant

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>