Logo mooilaarbeek.nl
Het winnende koppel: Sjef en Levi Kweens   | Fotonummer: 47c9cc
Het winnende koppel: Sjef en Levi Kweens (Foto: )
Sport

2e 'Karper Nachtviswedstrijd' HSV 't Sluisje

  Sportnieuws

Lieshout - Aan de 2e wedstrijd van de 2e editie van de 'Karper Nachtviswedstrijd' van HSV 't Sluisje uit Lieshout namen 3 koppels deel. Helaas wist maar één koppel vis te vangen dat voldeed aan het minimumgewicht van 3 kg.

Iedere deelnemer was zeer te spreken over hoe de wedstrijd was georganiseerd. In de avond werd er voor alle deelnemers een heerlijk broodje shoarma besteld en in de vroege ochtend werden er voor alle deelnemers een paar lekkere eieren gebakken. Alle deelnemers bedankten Joost Schepers voor de goede organisatie en ze gaven ook aan dat ze volgend jaar weer mee doen aan deze mooie wedstrijden. Ook willen alle deelnemers Hengelsport Helmond bedanken voor de door hen aangeboden waardebon en KCB International voor de door hen aangeboden Pop-up's.

De eerste prijs was voor Sjef en Levi Kweens met 12,75 kg.

Finalewedstrijd
Op vrijdag 23 augustus 18.00 uur tot zaterdag 24 augustus 10.00 uur vindt de finalewedstrijd van de 'Karper Nachtviswedstrijd' plaats. Tijdens deze wedstrijd gaan de beste 6 koppels, van wedstrijd 1 en 2 samen, strijden voor de titel kampioen 2019 en zullen de prijzen worden verdeeld.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>