Logo mooilaarbeek.nl
Bettine Vriesekoop komt naar TTV Een en Twintig    | Fotonummer: 8c2317
Bettine Vriesekoop komt naar TTV Een en Twintig (Foto: )
Sport

TTV Een en Twintig actief van start

  Sportnieuws

Beek en Donk - De zomer is nog net niet voorbij, maar de komende activiteiten van de Beek en Donkse Tafeltennisvereniging staan al voor de deur. Op maandagavond 19 augustus starten de jeugd- én seniorentrainingen weer. Om 19.15 uur trapt de jeugd af en om 19.30 uur starten ook weer de senioren. De tafeltennistrainingen zijn zoals altijd op maat aangepast aan het niveau. Iedereen kan meedoen, zo ook wanneer je geïnteresseerd bent en een lesje mee wil draaien. Iedereen mag en kan ook aansluiten bij deze trainingen.

Donderdagavond 22 augustus wordt een drukke avond in de kantine van TTV Een en Twintig. Het boekje voor de najaarscompetitie wordt dan uitgebracht, de nieuwe (en laatste) teamsponsor wordt dan bekendgemaakt. Ook team 3 gaat spelen met een sponsor op de rug. Én is er op donderdag 22 augustus een materialen clinic die wordt gegeven door Game11. Alle leden van TTV Een en Twintig kunnen dan verschillende materialen als in rubbers, frames testen en meteen aanschaffen. Een avond die niemand wil missen dus.

Bettine Vriesekoop komt naar Beek en Donk
Niet vergeten; er komt hoog bezoek naar Beek en Donk op woensdagochtend 11 september. Bettine Vriesekoop geeft dan een lezing en een trainingsclinic in de Tafeltennishal in Beek en Donk. De vereniging is ontzettend verheugd dat Bettine naar Beek en Donk komt om over haar passie, carrière en visie te vertellen. Deze sluiten perfect aan op de ambitie van de tafeltennisvereniging. De zaal gaat woensdag 11 september om 9.30 uur open, de lezing van Bettine start om 10.30 uur en om 11.30 uur wordt er gezamenlijk een uurtje getafeltennist.

Iedereen is deze ochtend welkom, leden van TTV Een en Twintig en HOWEKO, maar ook andere geïnteresseerden. Bij voorinschrijving is deze clinic gratis voor iedereen. Voorinschrijven kan door een e-mail te sturen naar: bettine@ttveenentwintig.nl. Aan de deur zijn de kosten €5,00 voor deelname.

Volg TTV Een en Twintig op Facebook en Instagram en kijk op www.ttveenentwintig.nl voor het laatste nieuws! Bekijk ook de agenda voor de komende evenementen bij de Beek en Donkse Tafeltennisvereniging.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>