Logo mooilaarbeek.nl
Bettine Vriesekoop   | Fotonummer: 40fa7a
Bettine Vriesekoop (Foto: )
Sport

Bettine Vriesekoop op bezoek bij TTV Een en Twintig

  Sportnieuws

Beek en Donk - Hoog tafeltennisbezoek voor TTV Een en Twintig op woensdag 11 september. Bettine Vriesekoop geeft die dag een lezing en een trainingsclinic in de Tafeltennishal in Beek en Donk.

De zaal gaat om 9.30 uur open, de lezing van Bettine start om 10.30 uur en om 11.30 uur wordt er gezamenlijk een uurtje getafeltennist. Iedereen is deze ochtend welkom, leden van TTV Een en Twintig en HOWEKO, maar ook andere geïnteresseerden. Bij voorinschrijving is deze clinic gratis voor iedereen. Voorinschrijven kan door een e-mail te sturen naar: bettine@ttveenentwintig.nl. Aan de deur zijn de kosten €5,- voor deelname.

Jeroen Engelhart zal op deze ochtend kort een toelichting geven op het Startersprogramma over de oudere (50+) spelers. Samen met Tim van Dalen en Eva Verrijt verzorgt Jeroen Engelhart op donderdagavonden een 10 weken durend programma voor beginnende 50+ ers. Dit programma gaat starten in september.

Uitwisseling TTV Stiphout
Vrijdagavond 6 september is het tijd voor revanche. Jaarlijks houden TTV Een en Twintig en TTV Stiphout een uitwisseling vlak voor de najaarscompetitie. Inspelen voor de competitie, warm worden en de eerste zenuwen wegspelen. Vorig jaar met maar 1 punt verschil wist TTV Stiphout er met de winst vandoor te gaan. Vorig jaar werd TTV Een en Twintig dan ook meteen uitgenodigd om dit jaar in Stiphout op bezoek te komen. TTV Een en Twintig heeft deze uitnodiging natuurlijk niet afgeslagen. Vrijdagavond 6 september gaat TTV Een en Twintig het opnieuw proberen!

Volg TTV Een en Twintig op Facebook en Instagram en kijk op www.ttveenentwintig.nl voor het laatste nieuws! Bekijk ook de agenda voor de komende evenementen bij de Beek en Donkse Tafeltennisvereniging.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>