Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: c6f4dc
Foto:
Sport

Gezellige uitwisseling TTV Een en Twintig

  Sportnieuws

Beek en Donk - TTV Een en Twintig en de bevriende tafeltennisvereniging TTV Stiphout spelen nu al enkele jaren een vriendschappelijke voorronde van de najaar competitie. Een ideale start om de eerste spanningen eruit te spelen, nieuwe batjes in te spelen en de spieren warm te maken.

De twee verenigingen zijn al weer een aantal weken aan het trainen, maar voor de echte competitie begint is het een perfecte gelegenheid om erin te komen. Dit jaar werd de uitwisseling gespeeld bij TTV Stiphout. Vrijdagavond 6 september kleurde de zaal in Helmond Rood en Groen. Na het hartelijke ontvangst in de vernieuwde kantine van TTV Stiphout werd het wedstrijdschema op gemaakt. In totaal zijn er 38 spelers, in 12 teams. TTV Stiphout speelde met twee extra spelers, dat zorgde voor wat extra wedstrijden voor team 1 en 6. Zodra de schema's bekend werden gemaakt, zijn de spelers begonnen aan de vriendschappelijke wedstrijden. Er hing een ontspannen sfeer onder de spelers maar het fanatisme spatte er wel vanaf.

Ondanks meerdere spannende en verrassende wedstrijden is het dit jaar TTV Een en Twintig niet gelukt om meer punten te pakken dan de ontvangende club. Twee teams van TTV Stiphout waren echt beter, in sterkte van de competitie en dat hebben ze ook bewezen. Twee teams van TTV Stiphout wisten met 10-0 te winnen van TTV Een en Twintig. Dat heeft gezorgd voor een groot verschil tussen de twee clubs. Met 41 tegen 25 punten wist TTV Stiphout op overtuigende wijze te winnen.

Volgend jaar zal zich weer een nieuwe kans voordoen om revanche te nemen voor de Beek en Donkse spelers. TTV Stiphout heeft namelijk de uitnodiging van TTV Een en Twintig met veel enthousiasme aangenomen om volgend jaar in Beek en Donk deze terugkerende uitwisseling voort te zetten.

Volg TTV Een en Twintig op Facebook en Instagram en kijk op www.ttveenentwintig.nl voor het laatste nieuws! Bekijk ook de agenda voor de komende evenementen bij de Beek en Donkse Tafeltennisvereniging.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>