Logo mooilaarbeek.nl
Peter v.d. Sande en Daisy Roijackers   | Fotonummer: da0430
Peter v.d. Sande en Daisy Roijackers (Foto: Col Warnaar)
Sport

Daisy Roijackers Laarbeeks Kampioen Outdoor Dressuur

  Sportnieuws

Lieshout - De ontknoping van het outdoor kampioenschap dressuur bij manege D'n Perdenbak vond vrijdagavond 6 september plaats. Er waren 11 serieuze kandidaten voor deze titel en aan het eind van de avond werd bekend gemaakt dat Daisy Roijackers de winnares was.

Zij mag straks samen met de winnaar van de pony competitie deelnemen aan een schriktraining van Melodia. Als herinnering aan deze titel kreeg zij een mooi uit hout gesneden paarden silhouet. Wij bedanken onze vrijwilligers voor hun hulp en al onze sponsors voor hun bijdrage aan deze competitie.

De uitslag van de Laarbeekse deelnemers tijdens de dressuurwedstrijd was als volgt: Klasse L, Maaike van Erp met Zaynne werd 2x 3de met 197 punten en 196,5 punt, Nikki vd Broek met Quintin van de Laarse Heide 4de met 196,5 punt, Daisy Roijackers met Ferrero 6de met 182,5 punt en 4de met 187,5 punt.

In de Klasse M werden Tessa van Schaik en Faith 1ste met 205,5 punt en 2de met 202 punten, Joy Epke en Sprankel Z werden 5de met 182 en 4de met 186,5 punt.

Ze feliciteren iedereen met het behaalde resultaat en zien jullie graag terug in het indoor seizoen voor een nieuwe competitie met daarbij een leuke prijs. Op 20 september tijdens de ponywedstrijd maken ze bekend wie de kampioen is geworden bij de pony's.

De volledige uitslag is te vinden op www.stichtingderaam.nl en ook het overzicht voor de winterwedstrijden. Opgeven kan via mijnknhs.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>