Logo mooilaarbeek.nl
Een duel om de bal in de thuiswedstrijd van vorig seizoen tegen Stiphout Vooruit    | Fotonummer: d375c3
Een duel om de bal in de thuiswedstrijd van vorig seizoen tegen Stiphout Vooruit (Foto: )
Sport

ELI start competitie op eigen veld

  Sportnieuws

Lieshout - ELI start zondag de nieuwe competitie op het eigen sportpark 't Luijtelaar tegen Woenselse Boys. ELI bewaart goede herinneringen aan deze club, omdat ruim 2 jaar geleden tegen deze ploeg de promotie naar de 4e klasse werd bereikt.

Na een flink aantal weken van trainen, het spelen van enkele oefenwedstrijden en 3 bekerwedstrijden moet de ploeg van trainer Michael Thijs laten zien klaar te zijn voor de competitie. ELI (Eerste Lieshoutse IVCB-ers) is wederom ingedeeld in een heel aantrekkelijke 4e klasse. De Lieshoutenaren kunnen uitkijken naar de derby's tegen Mariahout en ASV'33, maar ontmoeten ook bijna uitsluitend clubs uit de directe omgeving, zoals Bavos, Milheezer Boys, Stiphout Vooruit, Brandevoort, Rood Wit'62, MULO, Helmond, Mifano, EMK en RKGSV. Zonder enige twijfel wordt het met opnieuw 26 wedstrijden een lange en een minstens even zwaar seizoen als vorig jaar.

Meedoen om het kampioenschap is niet reëel, maar er mag van uitgegaan worden, dat ELI zich weet te handhaven in de 4e klasse. De aanvang van dit openingsduel tegen Woenselse Boys is vervroegd naar 14.00 uur.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>