Logo mooilaarbeek.nl
Rowena de Haas debuteert in het eerste team   | Fotonummer: 8fd960
Rowena de Haas debuteert in het eerste team (Foto: )
Sport

TTV Een en Twintig wint alle thuiswedstrijden

  Sportnieuws

Beek en Donk - De tafeltennis najaarscompetitie is donderdagavond 12 september van start gegaan. Drie teams van TTV Een en Twintig speelde hun eerste wedstrijd thuis. Zij zijn allemaal goed van start gegaan. Alle drie de teams hebben hun eerste overwinning geboekt.

TTV Een en Twintig 1 speelde tegen Flash 2 thuis. Rowena de Haas speelde donderdagavond haar debuut als speelster van het eerste team. Rowena wist meteen één wedstrijd te winnen in de eerste klasse. Peter van den Eijnde en Jordi Kivits wonnen beide drie wedstrijden en samen het dubbelspel. Eindstand acht voor TTV Een en Twintig 1 en twee punten voor Flash 2.

Ook TTV Een en Twintig 4 speelde thuis. Vertegenwoordigt door Tonnie van Berlo, Patrick Biemans en nieuwkomer in de vijfde klasse Tim van Dalen. Tim won knap met zijn debuut één wedstrijd. Patrick won twee wedstrijden en Tonnie wist alle drie zijn wedstrijden te winnen. Eindstand zeven voor TTV Een en Twintig 4 en drie punten voor PJS 3.

Het derde team wat donderdagavond thuis speelde in de tafeltennishal in Beek en Donk was TTV Een en Twintig 7. Ook zij wisten hun eerste wedstrijd te winnen tegen Taverbo/Sabo 10. Kevin Biemans, Christi Eekels en Jos De Gruyter wonnen allen twee van hun wedstrijden.

Start programma Fifty+ViTT
Het bezoek van Bettine Vriesekoop was een groot succes. De leerzame en sportieve ochtend zal nog lang gekoesterd worden bij TTV Een en Twintig. Een succesvolle samenwerking met HOWEKO en een super aanbod voor geïnteresseerde uit Laarbeek. Bettine heeft zich gericht op de oudere doelgroep. Het programma Fifty+ViTT is dan ook een toegankelijk programma waar vijftigplussers in aanraking komen met tafeltennis, maar ook meer bewegen. Het is wel voor vijftigplussers, maar ben je 40, 35 of misschien wel 49 en heb je zin om deel te nemen? Vanaf donderdagavond 19 september start het programma. Deelname aan het 10-lessen pakket bedraagt €35,-. Tot en met december ben je vrij om op maandag en donderdag na 19 uur te komen tafeltennissen bij TTV Een en Twintig. Aanmelden kan ter plekke.

Voor overige uitslagen kijk op www.ttveenentwintig.nl en volg TTV Een en Twintig op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws! Bekijk ook de agenda voor de komende evenementen bij de Beek en Donkse Tafeltennisvereniging.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>