Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: a5f0f5
Foto:
Sport

Jaarlijkse apenkooidag Cialfo-gym

  Sportnieuws

Aarle-Rixtel - De jaarlijkse apenkooidag voor alle jeugdleden van Cialfo-gym vond zaterdag 5 oktober plaats in De Dreef in Aarle-Rixtel. Een vrolijke evenement waarbij met plezier bewegen centraal staat.

's Ochtends konden de peuters en kleuters van Cialfo zich samen met hun ouders of grootouders uitleven op de springkussens en andere spelelementen. 's Middags was het de beurt aan de leden van 5 t/m 18 jaar. Met een opkomst van meer dan 100 kinderen, die zich met heel veel plezier in het zweet hebben gewerkt, was het een heel geslaagde dag.

Cialfo is een hartelijke, recreatieve vereniging die al 65 jaar bestaat. Een club waar jong en oud op een leuke manier sportief bezig zijn met gymmen en turnen. Cialfo vindt bewegen erg belangrijk en proberen de leden, ongeacht leeftijd en geslacht, op een laagdrempelige manier te motiveren om in beweging te blijven. Is dat misschien ook iets voor jou? Cialfo heeft plaats voor nieuwe leden en voor nieuwe trainers! Kijk voor meer informatie op de website: www.cialfo-gym.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>