Flamingo's speelt zwakke wedstrijd

Mariahout - Flamingo's speelde zondag 20 oktober tegen Celeritas/Avanti 1. Flamingo's had een prima start. Celeritas/Avanti maakte slordigheidsfoutjes en daar werd door Senioren 1 goed gebruik van gemaakt. Al snel stond Flamingo's voor met 3-1.

Helaas wisten zij dit niet vol te houden en was het Celeritas/Avanti die sterker gingen spelen en de stand gelijk wisten te trekken. In de rust was het ook de ploeg uit Wijbosch/Schijndel die voorstond met 3-4. Na rust konden de meiden van Flamingo's elkaar niet goed meer vinden en speelden niet meer als team. De tegenstander maakte hier dankbaar gebruik van, voerden het tempo op en rondden kansen af. Flamingo's verloor met 5-12. Een terechte overwinning voor Celeritas/Avanti 1. Volgende week speelt Flamingo's alweer hun laatste buitenwedstrijd van de eerste helft van de competitie. Deze is tegen Jes en wordt gespeeld in Venhorst om 13.00 uur.