Logo mooilaarbeek.nl
Hans van Waardenburg (l) en Albert Kluytmans   | Fotonummer: 5f38d1
Hans van Waardenburg (l) en Albert Kluytmans (Foto: )
Sport

Ereleden Volleybalvereniging Bedovo

  Sportnieuws

Beek en Donk - Op de Algemene ledenvergadering van Volleybalvereniging Bedovo op dinsdagavond 29 oktober zijn Albert Kluytmans en Hans van Waardenburg benoemd tot erelid van de vereniging. Dit als blijk van waardering voor hun jarenlange inzet binnen de vereniging. Beiden hebben vanaf 1974 een jarenlange staat van dienst binnen de vereniging.

Albert Kluytmans was jarenlang speler van het 1e herenteam, hij bekleedde diverse bestuursfuncties (jeugdzaken, technische zaken) en was lid van de activiteitencommissie. Daarnaast heeft hij zich binnen de vereniging 40 jaar verdienstelijk gemaakt als trainer van mini's, jeugdteams en diverse heren en damesteams.

Hans van Waardenburg was lange tijd speler van het 1e herenteam. Ook hij bekleedde diverse bestuursfuncties binnen de vereniging. Verder is hij tot op heden actief als trainer van diverse meisjesteams, dames 1 en nu nog als trainer/coach van dames 2. Verder is ook hij lid geweest van de activiteitencommissie en heeft hij een belangrijke rol gespeeld met betrekking tot de sponsoring binnen de vereniging. Diverse belangrijke sponsoren uit het verleden van de vereniging zijn door hem persoonlijk binnengehaald.

Beide stonden aan de wieg van het Bedovo beachvolleybaltoernooi dat al sinds 1999 op het Heuvelplein plaatsvindt en waren betrokken bij de organisatie van het Bedovo buitentoernooi dat voorafging aan het beachtoernooi. Met de benoeming van deze beide leden is het aantal ereleden van Volleybalvereniging Bedovo verdubbeld van 2 naar 4 leden.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>