Café Thuis Bedovo H1 wint uitputtingsslag

Beek en Donk - Café Thuis/Bedovo Heren 1 speelde afgelopen zaterdag tegen koploper Peelpush. Zoals gebruikelijk was het team van Café Thuis Bedovo H1 niet compleet, maar gelukkig kwam er aanvulling in de vorm van Ruud van Neerven en Joost 'Toeter' van Vijfeijken. Niet zoals gewoonlijk maar wel als gewenst werd de wedstrijd sterk gestart door Bedovo.

De mannen uit Meijel lieten zich echter ook niet onbetuigd, waardoor het spel op en neer golfde en de stand gelijk op bleef gaan. Het was wel duidelijk dat dit een pittige wedstrijd ging worden en dat er voor elk punt geknokt moest worden. De lijn van de 1e set kon in de volgende set niet helemaal doorgezet worden, waardoor aan het einde van de set de heren van Bedovo nog alles op alles moest zetten om de set binnen te halen. Ook in de volgende 2 sets waren de teams erg aan elkaar gewaagd. Dit resulteerde in een ware volleybalshow met lange rally's, domme fouten, mazzel balletjes en prachtige punten. Uiteindelijk vocht Peelpush zich tot een stand van 2-2. Dus toch een alles beslissende vijfde set. Bedovo richtte zich op en speelde alsof de wedstrijd net begonnen was. De tegenstander had al deze hernieuwde energie (terecht) niet meer verwacht en liet zich totaal overdonderen wat resulteerde in een 3-2 overwinning voor Bedovo.

Next/Bedovo Dames 1 laat puntje achter
Next/Bedovo Dames 1 speelde tegen middenmoter Olsredlem DS1. Zij hebben zich in de vorige wedstrijden zich al naar de 1e positie in de competitie weten te volleyballen. Next/Bedovo Dames 1 leek aanvankelijk nog even te moeten wennen aan het volleybal. Ze lieten teveel kansen over aan hun tegenstander. De 1e 2 sets waren dan ook gelijkwaardig aan elkaar. Next/Bedovo Dames 1 wist deze sets te winnen maar nog niet te overtuigen. Set 3 werd er een mooie voorsprong gemaakt waardoor Olsredlem even onder de indruk leek te zijn van het spel van Bedovo en makkelijk de set af gaf. Deze set gaf de doorslag voor de trainer om de opstelling wat te veranderen. De nieuwe opstelling zorgde voor de benodigde verwarring bij de dames waardoor snel tegen een flinke achterstand werd aangekeken. Woorden van de trainer tijdens de time-outs en de wissels konden helaas geen verandering brengen. Next/Bedovo Dames 1 laat 1 zuur puntje achter in Melderslo.