Vlnr: Jeroen (trainer), Wendy, Jos, Christ, Lenie, Mari, Petri, Eva (trainer) Lowie. Niet op de foto: André, Adri en Erika
Vlnr: Jeroen (trainer), Wendy, Jos, Christ, Lenie, Mari, Petri, Eva (trainer) Lowie. Niet op de foto: André, Adri en Erika

TTV Een en Twintig trots op succes Fifty+ViTT

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Vijftigplussers is de doelgroep waar TTV Een en Twintig dit najaar extra aandacht aan heeft besteed. Jeroen Engelhart en Eva Verrijt hebben hiervoor ook een cursus gevolgd bij de Nederlandse Tafeltennis Bond (NTTB). Naar aanleiding van de clinic van Bettine Vriesekoop (11 sept.) hebben Jeroen en Eva een programma opgezet speciaal voor die doelgroep. Donderdag 19 september is het programma Fifty+ViTT gestart. Zes vijftigplussers namen deel aan dit nieuwe programma.

Nu zes lessen verder is het aantal deelnemers gegroeid tot tien deelnemers. Allemaal nog onbekend met de tafeltennissport. Een leuke uitdaging voor de trainers om in tien lessen tijd de deelnemers kennis te laten maken met de sport. Meerdere deelnemers hebben ook al deelgenomen aan het Herfsttoernooi.

De groei die de fanatieke vijftigplussers hebben gemaakt is goed zichtbaar na vijf lessen, aldus trainer Eva. De intervaltraining die Jeroen gaf op donderdagavond 7 november zorgde voor veel glimlachen in de tafeltenniszaal. Ze hebben topspin geleerd en konden in de oefening lekker hard én gecontroleerd tegen de bal aan slaan.

Samen in beweging zijn en gezelligheid zijn de belangrijkste factoren van de Fifty+ViTT lessen. Het programma Fifty+ViTT is dan ook een toegankelijk programma waar vijftigplussers in aanraking komen met tafeltennis, maar ook meer bewegen. Daarnaast is er ook nog genoeg tijd om samen bij te kletsen.

Toernooi uitslagen
Zondag 3 november hebben verschillende leden van TTV Een en Twintig deelgenomen aan de Open Deurnese & Astense Tafeltenniskampioenschappen. Tim van Dalen en Patrick Biemans wonnen de dubbel in de C poule. In de poule van de enkelwedstrijden heeft Patrick Biemans de eerste plek in de V poule te pakken gekregen. Tim van Dalen werd tweede in diezelfde poule.

Kijk op www.ttveenentwintig.nl en volg TTV Een en Twintig op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws! Bekijk ook de agenda voor de komende evenementen bij de Beek en Donkse Tafeltennisvereniging.