Logo mooilaarbeek.nl
Annick Buise met Arbria   | Fotonummer: 3c1c6c
Annick Buise met Arbria (Foto: Pauline Vogelenzang)
Sport

Annick Buise maakt overstap naar de klasse L2

  Sportnieuws

Lieshout - De tweede dressuurwedstrijd werd afgelopen vrijdag gereden in de wintercompetitie bij Manege D'n Perdenbak. Het was een frisse herfst avond en de ruiters vonden het zeer prettig dat er binnen los gereden kon worden.

Annick Buise heeft met haar paard Arbria de overstap gemaakt naar een klasse hoger, ze hadden er samen duidelijk veel plezier in en lieten mooie momenten zien. De rijvereniging bedankt Frans Vereijken en DA Mark voor het schenken van de extra prijzen en de jury en hun vrijwilligers voor hun hulp.

Uitslag Laarbeekse deelnemers:
In de Klasse B startte Evelien Panhuijzen met Espresso B en zij werden 1ste met 196 punten, Brenda Otgens en Bono werden 3de met 187 en 2de met 183,5 punt.

In de klasse L1 kwamen Daisy Roijackers en Ferrero in de ring en zij werden 5de met 171 en 2de met 182 punten.

In de klasse L2 startte Sanne van Lieshout met Glee M en zij werden 2de met 178 en 1ste met 187,5 punt. Annick Buise en Arbria werden 3de met 177 en 4de met 176,5 punt.

In de Klasse M1 werden Tessa van Schaik en Faith 2x 1ste met 183 en 179,5 punt.

Zij feliciteren iedereen met hun mooie punten en resultaat. De volgende paardenwedstrijd is op 10 januari volgend jaar en hiervoor kun je nog inschrijven via mijnknhs.nl. De volledige uitslag van deze wedstrijd en het overzicht voor de kampioen staat op www.stichtingderaam.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>