Bedo D-Jeugd komt net tekort tegen Bergeijk

Beek en Donk - De jongens D-jeugd van Handbalvereniging Bedo speelden zaterdag 9 november een uitwedstrijd in en tegen Bergeijk D1. Na een totale offday vorige week waren ze erop gebrand om een goed resultaat te halen tegen deze sterke tegenstander.

Bedo begon goed aan de wedstrijd en door een paar snelle aanvallen stond er al vlug een 0-2 tussenstand op het scorebord. Maar omdat Bedo zich in de dekking een paar keer gemakkelijk te kijk lieten zetten door Bergeijk, gingen ze met een 6-3 achterstand de rust in. Nadat ze in de rust het een en ander omgezet hadden, en meer als team gingen verdedigen, speelde Bedo een prima 2e helft. Er werd nu veel beter samengewerkt in de dekking, waardoor Bergeijk werd gedwongen om meer van afstand te gaan schieten. Maar door uitstekend keeperswerk van Tijn werden veel van deze schoten gepakt. Maar omdat Bedo teveel kansen onbenut liet, lukte het niet om voor een verrassing te zorgen. Eindstand 10 – 9.

Ondanks het verlies hebben ze als team laten zien dat ze heel goed op weg zijn. Vol vertrouwen gaat de Bedo D-jeugd naar de volgende wedstrijd. Komende zaterdag komt PSV D1 op bezoek in sporthal D'n Ekker.