Logo mooilaarbeek.nl
Sport

BrabantTent baart opzien in WAC-Bekertoernooi

  Sportnieuws

Beek en Donk - In de strijd om de WAC-bekers heeft BrabantTent voor een klein stuntje gezorgd door het hoger aangeschreven Danny Megens Keurslagerij te trakteren op een nederlaag. Na een enerverend potje was het R. Dankers die met nog tien secondes te spelen de 4-3 aantekende. In diezelfde poule won 1.FC Geerts van Café Thuis met 5-1, waarmee het ook direct aan de leiding gaat in poule 4. In deze poule wordt nog een speelronde afgewerkt.

In poule 3 zijn de kaarten geschud. De Tapperij mag samen met Sportcafé Den Ekker door naar de poulefase om de Grote Beker, terwijl DK Garagebedrijf en Meulensteen/van Lieshout mogen gaan strijden om de Kleine Beker. D'n Ekker liet er geen gras over groeien en versloeg Meulensteen met liefst 16-0. De Tapperij was iets meer bescheiden en versloeg DK met 5-2. In deze poule staat nog wel een speelronde op het programma.

Poule 1 is klaar. Lindeboom Accountants & Belastingadviseurs is daarin heer en meester. Zij wonnen alle drie hun duels. Het laatste duel ging gewonnen met 12-1 tegen het arme FC Avondrood, waardoor laatstgenoemde is veroordeeld tot de Kleine Beker. Datzelfde lot is FC van de Burgt beschoren. Mede B-klasser Rijwielhandel van de Berg had het moeilijk tegen FC van de Burgt na een vliegende start, maar blonk uiteindelijk toch uit in ervaring en wist met een 5-5 gelijkspel het broodnodige punt te behalen om voor de Grote Beker te mogen gaan strijden.

Er is nu nog één bekerronde in dit kalenderjaar en wel op donderdag 19 december. Dan vallen de laatste beslissingen wie er mag gaan strijden om de Grote en de Kleine Beker.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>